reede, 6. november 2009

Tegutsen

Olen nüüd veidi saanud aega ka arenduse asjadega tegelemiseks. Sain Harrivalist digitaalsel kujul tänavavalgustuse ja side projekti. Saatsin selle 5 firmasse edasi hinnapakkumisega. Ühele olen vastuse saanud ja teisega olen suhelnud, et nad saaksid õige pakkumise teha. Hea uudis on see, et Ethel Networks arvas, et nad suudavad Elioniga suheldes kaubelda välja paremad tingimused. Nemad ise seda tööd ette ei võtaks vaid nö ostaksid teenuse Elionilt sisse. Kuid nemad oskavad kaubelda ja sidekaabli panemiseks on teadagi erinevad võimalused. Vähemalt optimistlikult arvas, et suudavad parema pakkumise teha kui Elion praegu meile pakkus (20 krundi liitumist ja liitumistasu 14 000kr).
Kui on teada mis hinna skaalasse need asjad jäävad saan teha ka küsitluslehe.
Lihtsalt infoks, et see ainuke hinnapakkumine on tänavavalgustus (võtmed kätte) 482 272kr ja side 252 533kr.

2 kommentaari:

  1. Kaidi, me panime endale majja RadioNeti interneti ja põhimõtteliselt meile paigaldatud masti abil on võimalik ka teistel liituda. Suht soodne ja meespere väitel ok kiirus ja töökindlus.
    Helen

    VastaKustuta
  2. Tänud info eest. Kas liitumise tasu info saab kodulehelt või on tasu kuidagi eraldi arvestatud? St äkki kirjutad tasude arvestusest.

    VastaKustuta