kolmapäev, 2. detsember 2009

Vallalt vastus Hooldekodu ehitamise suhtes

Vastus järgmine:
Tere,
Parandasime vea ja panime Saku valla kodulehele andmed algatatud detailplaneeringute kohta http://www.sakuvald.ee/40690
Nendes dokumentides on esialgne info olemas. Detailplaneeringu eskiisi avalikku arutelu veel ei ole olnud, sest lõplikku eskiislahendust ei ole vallavalitsusele esitatud. Soovitan jälgida infot kodulehelt, Saku Sõnumites või helistada planeeringuspetsialistile. Eskiisi avalikud arutelud toimuvad tavapäraselt neljapäeviti kell 15.00. Võimalusel soovitan osaleda.
Esialgse info järgi peaks tulema vanadekodu, mis meie arvates ei tohiks piirkonna eluolu negatiivselt mõjutada. See millised kohustused arendaja peab endale võtma, lepitakse täpsemalt kokku enne detailplaneeringu kehtestamist (kui lahendus on kõigile sobiv). Arendaja kohustused peaksid olema mõistlikud ja proportsionaalsed. Igal juhul teeb vallavalitsus arendajaga koostööd (näiteks kui rahastamine toimub läbi EL projekti, on ehk võimalik koostöös parendada piirkonna infrastruktuuri).

Palun neil siis jälgida, et nad ei teeks sama rumalaid vigu, mis meie arendajaga tehti - mitte midagi ei nõutud ja mingeid kohustusi peale ei pandud.
Kaidi

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar