reede, 18. detsember 2009

Kolmas pakkumine käes

Nii. Nüüd on ka kolmas pakkumine käes. Hetkel küll kõik koos ühe lõpuhinnaga. Eraldi küll kõik materjalid ja tööd välja toodud. Soovisin siiski hindu 3 etapi kaupa: tänavavalgustus vundamendini, tänavavalgustus vundamendist edasi ehk lõpp faasini ning side paigaldus.
Praegu siis see üks hind on teistest parem ehk 708 tuhat. Kui teine odavaim hind oli 734 tuhat. Ning loomulikult andis ta teada, et hindades saab kaubelda.
Vähemalt on nüüd hinnapakkumised teada ja püüan hakata nüüd arendajatega kauplema ning samas hoian silma ka Pria ja teiste EL rahastajate kodulehtedel.

Küsimustikule pole ikka päris paljud vastanud. Loodan, et ehk aasta lõpu poole õnnestub veel mõned küsimustikud saada ja ma saan kokkuvõtte ära teha. Kokkuvõtte tabel on valmis, vaid lisada saabuvate küsimustikude info ja teha kokkuvõte.

1 kommentaar:

  1. Sain nüüd hinnapakkumise etappide kaupa. Tänavavalgustuse I etapp 326 000kr (km-ga) ja teine etapp 227 000 (km-ga). Kokku 461 000.

    Side hinda ei saatnud mulle. Esimeses hinnapakkumises on see tehtud arvestades sellega, et sidekaabel läheb osaliselt koos tänavavalgustuse kaabliga maasse. Seega kui paneme sidekaabli tänavavalgustuse kaabli panekust erineval ajal, siis sidekaabli hinnapakkumine tuleb kallim.
    Kaidi

    VastaKustuta