esmaspäev, 16. november 2009

Tahaks midagi teha aga raha pole !

Tervitused kõigile kaaskannatajatele ja naabritele. Sain Kaidi tabeli kätte ja ausaltöeldes ajab see mind väikest kihutustööd tegema.
Arendaja on meile ebameeldiva ja rahaliselt kurnava pärandi jätnud. See on fakt. Ja karta on et sealtpoolt abi üsna ebatõenäoline. Seega peame ise välja rabelema ja elementaarsed eluks vajalikud kulud siiski teatud aja jooksul ise kandma. Eelistused tööde järjekorra osas on ilmselt erinevad, samuti rahalised võimalused. Meie õnneks on õrn võimalus teatud rahasid ka abina saada(näiteks Pria meetmed).Kuna ma pole päris kindel meie võimekuses mingeid rahasid tõesti ka kätte saada- ilmselgelt ei jõua Kaidi laste kasvatamise kõrvalt üksi meile seda taevamannat koju kätte tassida-siis oleks abi/võimalik kogemus neil teemadel oodatud.
Seniks kuni pole täit selgust siis soovitan igal majapidamisel rahakogumisega algust teha. Suhteliselt karm käsk raskel ajal eksole ? Ka meie perel on maja ehitus alles pooleli ja iga sent kulub planeeritult, siiski tuleb osa kõrvale panna. Mõelda tuleb selle juba täna kui on soov, et aasta/kahe pärast oleks asi paremini. Kahjuks raha ei kasva puu otsas.
Paremad teed, tänavavalgustus, tänavate tähistus kõik see lisab meie elukeskonnale/kinnisvarale ainult väärtust.

Tervitades,
Leelo (Haldja 4)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar