pühapäev, 22. november 2009

Vastake küsitlusele

Palun vastake küsitlusele olenemata sellest kas te saate raha panustada või mitte.
Püüdsin küsimustiku nii teha, et kõikidel on võimalik oma arvamust avaldada. Kui ei ole raha see või järgmine aasta panustamiseks võite vastata, et proovite raha panustada ülejärgmine aasta. Küsimustik ei ole tehtud selleks, et nii kui rist on tehtud raha panustamise kohale, siis see raha ka nõutakse teilt välja. Lihtsalt selle järgi saame teada mida enamus eelistab ja mis ei ole üldse oluline. Selle järgi saame hakata asju prioriteetide järgi vaikselt ajama. Leidma võimalusi need asjad saada tasuta (arendaja panus, valla panus, Euroopa Liidu rahastamisfondid jne). Kui seda võimalust ei ole, siis püüame ise hakkama saada. Sõltuvalt sellest palju me raha kokku saame. Kui saame. Kui ei saa, siis on asi selge ja jääme ootama paremaid aegu. Lihtsalt praegu ju räägime ja räägime, siis on olukord selge kus omadega oleme ja kas on mõtet üldse pead valutada.
Rahapuud kellegil õues ei kasva. Kõikidel meil on maja ehitamine pooleli- kellel rohkem, kellel vähem. Üleöö ei hakka ka midagi arenduses toimuma. Kõigepealt on vaja selgeks saada mida eelistatakse, siis mis rahastus võimalused on, hinnapakkumisi veel juurde võtta ja läbirääkida allahindlustes ning siis hakkab alles midagi toimuma. Pisemad asjad nagu tänavanimetused ei lähe kamba peale üldse palju maksma. Tõenäoliselt mõnisada krooni maja peale.
Lastemänguväljakust huvitatutega võtan ma eraldi ühendust ja hakkame uurima mida sinna võiks teha ja mis võimalused meil seal on. Teiseks tuleb arendaja käest saada luba selleks ning see on üks läbirääkimiste teema arendajaga.
Seega - palun kõikidelt vastuseid. Olge head ja kulutage 10 min vastamiseks.
Kaidi

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar